Uppgifter: Aubameyang väntar på bud från Barcelona

Uppgifter: Aubameyang väntar på bud från Barcelona

Arsenals anfallsstjärna Pierre-Emerick Aubameyang har kontrakt med klubben till och med sommaren 2021. Nu sägs han vänta med att förlänga för en möjlig flytt till FC Barcelona.

Under flera år har Pierre-Emerick Aubameyang funnits på önskelistan hos både Real Madrid och Barcelona. På senaste har det framför allt varit den sistnämnda klubben som kopplats ihop med en värvning av gabonesen. Aubameyang har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2021 och nu kommer uppgifter om att han kan vända med en förlängning för att se över ett bud från FC Barcelona.

Enligt både Sky Sports och Daily Mirror ska Aubameyang hoppas på en övergång till de spanska jättarna och sägs vänta med en förlängning hos Arsenal för att studera ett bud från spanjorerna.

Barcelona ska fortfarande ha 31-åringen i sina planer. Man ska dock se honom som plan B ifall en värvning av Lautaro Martínez inte blir av.

Då Aubameyang endast har ett år kvar på kontraktet förstår Arsenal att man inte kan kräva någon hög summa för att sälja anfallaren. Antingen blir det en förlängning eller en försäljning för att inte släppa stjärnan gratis nästa sommar.

SE ÄVEN: Uppgifter: Luka Jovic kan lämna för Napoli i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply