Uppgifter: Arsenal intresserade av Eray Cömert

Uppgifter: Arsenal intresserade av Eray Cömert

Arsenal som sägs planera en värvning av en ny försvarare ska ha hittat rätt. Turkisk press skriver att Gunners riktat blickarna mot Basels mittback Eray Cömert.

Arsenal jobbar på värvningar inför hösten. Det är framför allt backlinjen som Mikel Arteta vill förstärka och flera namn har kopplats ihop med den engelska huvudstadsklubben för en flytt i sommar. Det senaste namnet som kopplats ihop med Gunners är Eray Cömert. 22-åringen har slagit igenom i FC Basel denna säsong och nu sägs Arteta vilja locka spelaren med en flytt till Emirates Stadium.

Enligt turkiska Fanatik ska Arteta gilla försvararen väldigt mycket och ser gärna att Arsenal hämta in den Schweizfödde spelaren under de kommande månaderna. Engelsmännen ska dock inte vara ensamma om intresset att vilja värva Cömert. Enligt samma site ska även Galatasaray följa mittbacken, något man ska ha gjort redan sommaren 2019.

Denna säsong har det blivit 35 matcher för Cömert där han stått för tre mål och en assist. Spelaren har kontrakt med Basel till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Van Dijk: “Därför valde jag Liverpool”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply