Uppgifter: Ahmed Musa klar för Leicester

Uppgifter: Ahmed Musa klar för Leicester

Dyraste värvningen någonsin

Leicester ser ut att ha gjort sin dyraste värvning i klubbens historia. Enligt ESPN har man gjort klart med Ahmed Musa från CSKA Moskva för cirka 15 miljoner pund.

Det har inte varit någon hemlighet att Ahmed Musa är på väg att lämna CSKA Moskva för att flytta till Premier League. Tidigare i veckan uppgavs det att Leicester är nära en värvning av Ahmed Musa. Nu verkar det som att affären är klar. Enligt ESPN har anfallaren klarat läkarundersökningen och skrivit på för fyra år hos de engelska mästarna. Det sägs att övergången är Leicesters dyraste någonsin och kommer ligga på cirka 15 miljoner pund.

Musa gjorde 13 mål och fem assist för CSKA i den ryska ligan den senaste säsongen. Han ser nu ut att lämna Moskva efter fyra och ett halv år i föreningen. Han anslöt till klubben under januari 2012.

Jagar även van Persie

Musa är inte den enda anfallaren som Leicester är intresserade av för tillfället. För tre dagar sedan sades det att Robin van Persie kan vara på väg till Leicester.

I sin jakt på att återupprepa sensationen från säsongen 2015/2016, då laget mot alla odds vann Premier League, har Leicester även sett till att förlänga med Jamie Vardy, anfallaren som var en stor succé. Dessutom har man plockat in ett antal nyförvärv. Nampalys Mendy blev i veckan klar för Leicester, och man har sedan tidigare även plockat in Luis Hernandez och Ron-Robert Zieler.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365