Uniteds uppmaning: ”Vänta med att lämna”

Uniteds uppmaning: "Vänta med att lämna"

Paul Pogba sitter på ett utgående kontrakt med Manchester United och sägs ha flera intresserade klubbar efter sig. Nu sägs Manchester United vilja övertyga fransmannen att stanna i klubben, i alla fall tills man presenterat vem som är lagets nye tränare.

Turerna kring Paul Pogba och spelarens vara eller icke vara är något som det pratats om under flera år. Sedan återkomsten till Manchester United under sommaren 2018 har fransmannen ständigt ryktats vara på väg bort där klubbar som Real Madrid, Paris Saint-Germain och FC Barcelona sagts vara intresserade samtidigt som dörren för en flytt tillbaka till Juventus varit öppen.

Pogbas kontrakt går ut i sommar vilket innebär att han från och med årsskiftet får förhandla med en ny klubb utan att behöva be United om tillåtelse. Engelsmännen vill fortfarande förlänga kontraktet med mittfältaren och nu sägs man försöka lock Pogba att stanna med den nye tränarens namn. Enligt ESPN ska Manchester Uniteds klubbledning uppmana Pogba till att vänta med att ta ett beslut om framtiden tills man gjort klart med en ny tränare. Sedan tidigare står det klart att tyske Ralf Rangnick kommer att lämna tränarposten i sommar, något som gör att man kommer att få in en ersättare.

Även Anthony Martial (utlånad till Sevilla) och Donny van de Beek (utlånad till Sevilla) ska ha fått samma uppmaning inför nästa säsong.

Samtidigt kommer uppgifter att Mauricio Pochettino hänger löst i Paris Saint-Germain efter cupförlusten mot Nice i åttondelsfinal. Även Ajax-tränaren Erik ten Hag ska vara ett alternativ för United i sommar.

SE ÄVEN: Officiellt: Dejan Kulusevski klar för Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply