Uppgifter: Tottenham planerar bud på Adrien Rabiot

Uppgifter: Tottenham planerar bud på Adrien Rabiot

Rabiot jagas av Tottenham

Trots att flera medier rapporterat om att Rabiot är överens om en flytt till Barcelona den kommande sommaren ska Tottenham förbereda ett bud på spelaren redan i januari.

Tottenham har under det senaste året kopplats ihop med Adrien Rabiot. Spelaren ska ha tagit beslutet att inte förlänga med Paris Saint-Germain och det har spekulerats vilt kring vilken som kommer bli mittfältarens nästa destination. Spurs och FC Barcelona är de klubbar som varit de mest troliga alternativen för Rabiot och på senaste har det sett ut att vara mer eller mindre klart med en flytt till Spanien.

Nu kommer dock brittisk press med uppgifter om att det hela inte är klart. Istället ska nämligen Tottenham ha erbjudit 23 miljoner euro för att övertyga PSG om att sälja sin stjärna till London istället för till Barcelona. Tidigare uppgifter menar att Rabiot redan har bestämt sig för en flytt till FC Barcelona men Spurs vill ändå göra ett försök.

Rabiot har kontrakt med Paris Saint-Germain till och med 30 juni i sommar och kan därefter lämna gratis. Detta efter att han nekat till att förlänga sitt kontrakt, något som gjort att han skickats upp på läktaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply