Uppgifter: Tottenham intresserade av Mattias Svanberg

Uppgifter: Tottenham intresserade av Mattias Svanberg
bet365

Det är ingen hemlighet att intresset är stort för Bolognasvensken Mattias Svanberg. Nu kommer uppgifter om att Tottenham ska vara intresserade av att värva in spelaren antingen i vinter eller nästa sommar.

Mattias Svanberg, 22, slog igenom i Malmö FF och flyttade under 2016 till Serie A och Bologna. Under tiden i Italien har spelaren gjort succé och tidigare har det pratats om intresse från bland annat Arsenal, AC Milan, Inter och Napoli samtidigt som även Manchester City kopplats ihop med spelaren på senare tid.

Nu kommer uppgifter om att Tottenham med Antonio Conte i spetsen ska ha blickarna riktade mot spelaren för att förstärka offensiven. Enligt Inews ska Spurs med sportchefen Fabio Paratici ligga bäst till i jakten på spelaren då man följt honom under en längre tid.

Redan i somras sades Bologna vilja förlänga med Svanberg men svensken ska vara öppen för en flytt och har därför inte förlängt kontraktet som för närvarande går ut 2023. Skulle det inte bli någon ny överenskommelse kan Bologna tvingas sälja Svanberg för att inte släppa honom gratis när kontraktet går ut.

Denna säsong har Svanberg stått för tre mål och två assist på 18 matcher på klubblagsnivå.

SE ÄVEN: Bekräftar: Storklubbar visar intresse för Frenkie de Jong

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply