Uppgifter: Real Madrid med megabud på Christian Eriksen

Uppgifter: Real Madrid med megabud på Christian Eriksen

Christian Eriksen på Real Madrids önskelista

Spanjorerna ska ha presenterat ett bud för att köpa loss dansen till sommaren. Det återstår dock att se om en affär kommer att bli av.

Real Madrid har stora problem denna säsong. För närvarande ligger laget på femte plats i La Liga-tabellen och i helgen förlorade man mot Real Sociedad med 0-2 hemma på Estadio Santiago Bernabéu. I måndags presenterades Brahim Diaz som ny spelare i Real Madrid men det kommer krävas fler spelare för att vända på den negativa trent som marängerna befinner sig i. Därför är den spanska huvudstadsklubben nu på jakt efter en ny mittfältare och det är ett nygammalt namn som dykt upp igen.

Enligt den Madridbaserade tidningen Diario AS ska Real Madrid ha hört av sig till Spurs för att försöka få fram en övergång. Spelarens kontrakt går ut sommaren 2022 men det kommer troligen krävas en högre summa för att köpa loss Eriksen. Enligt engelsk press ska Real Madrid ha erbjudit 111 miljoner euro för spelarens tjänster. Samtidigt har Tottenham satt en prislapp på 250 miljoner euro för en övergång. Priset kan dock sänkas då spelaren endast kommer ha 12 månader kvar på sitt kontrakt efter säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply