Uppgifter: Gareth Bale återvänder till Tottenham

Uppgifter: Gareth Bale återvänder till Tottenham
bet365

Gareth Bales kontrakt med Real Madrid går ut efter säsongen. Nu sägs walesaren vara överens med en återkomst i Tottenham i sommar.

Gareth Bale har under de senaste året fått en allt mer diskret roll i Real Madrid. Skador, svaga insatser och dålig attityd har gjort att walesaren fått allt mer sparsamt med speltid under de senaste säsongerna. Denna säsong har det endast blivit tre matcher och Real Madrid har sagts vilja göra sig av med spelaren så fort som möjligt.

Enligt siten El Nacional ska Bale vara överens med Tottenham Hotspur till sommaren. Spelaren skulle i så fall ansluta gratis då han kommer stå utan kontrakt. Bale har tidigare spenderat två sejourer i den engelska huvudstadsklubben och nu sägs han alltså vara aktuell på nytt för att dra på sig den vita tröjan. Enligt uppgifter ska Bale ha kommit överens med Spurs om ett nytt kontrakt redan innan årsskiftet. Han sades dock vilja stanna i Real Madrid till sommaren då han kan få en större sign on-bonus än om han skulle köpas loss i vinter.

Bale har tidigare sagts vara öppen för att lägga skorna på hyllan när kontraktet med Real Madrid går ut. Nu ser det alltså ut att bli en sista vända på de brittiska öarna innan karriären avslutas.

SE ÄVEN: Uppgifter: Trio intresserade av Milinkovic-Savic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply