Storklubbarna vill ha Eriksen

Storklubbarna vill ha Eriksen
bet365

Dansken populär på transfermarknaden

Han är enligt de allra flesta den bäste danske fotbollsspelaren någonsin. Något som syns klart med tanke på vilka klubbar som vill ha honom.

Den 26-årige mittfältaren från Middelfart i Danmark kan nu vara på väg att få ett ännu större genomslag i sin karriär. I Tottenham Hotspurs har han etablerat sig som en av lagets största stjärnor, men utan att vinna några titlar.

Nu ska så väl PSG som Real Madrid vara intresserade av dansken, och väntas lägga ett bud på honom under nästa sommar, men kanske även redan till vintern.

Eftertraktad av många

SE HÄR: Lönerna i Real Madrid

Något som verkar ske genom att laget köper in några större namn. Det handlar, enligt brittisk media, dels om Marcus Rashford i Manchester United, men även Tottenham Hotspurs Eriksen. Affären skulle komma att kosta Real Madrid 90 miljoner pund, plus åtminstone ett par spelare i utbyte.

Samtidigt finns det andra klubbar intresserade. Enligt brittisk press ska Parc des Princes-klubben förbereda ett bud på 100 miljoner pund för att köpa loss den danske mittfältaren. Det är Sunday Express som skriver att PSG kommer att göra ett försök för att få till en värvning. Den franska huvudstadsklubben måste dock ha i åtanke att man inte kan värva hur som helst på grund av Financial Fair Play.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply