Officiellt: Mauricio Pochettino förlänger med Tottenham Hotspur

Officiellt: Mauricio Pochettino förlänger med Tottenham Hotspur

Nytt kontrakt för Pochettino

Argentinaren som varit i Tottenham under de fyra senaste säsongerna har nu skrivit på ett nytt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben. Det bekräftar Spurs på torsdagseftermiddagen.

I maj 2014 skrev Mauricio Pochettino på för Tottenham Hotspur. Sedan dess har det bara gått bättre och bättre och den gångna säsongen tog man sig till utslagsfasen av Champions League. Man åkte ut mot Juventus och argentinaren vill fortsätta skörda framgångar i Spurs. Nu står det nämligen klart att Pochettino skriver på ett nytt kontrakt med Tottenham Hotspur och stannar i klubben till och med sommaren 2023. Den engelska huvudstadsklubben bekräftar under torsdagseftermiddagen att man är överens med hela tränarstaben om ett nytt femårskontrakt.

Tottenhams VD är nöjd med överenskommelsen.

– Jag är lättad över att vi förlängt kontraktet med Mauricio. Vi har haft en otrolig resa under de senaste åren och det lovar väldigt gott inför framtiden. Mauricio har fått in en otrolig kämpaglöd i laget och har en spelstil som våra fans älskar. Jag vet att fansen kommer vara nöjda med detta kontraktet.

Pochettino själv säger till Tottenhams officiella hemsida att han ser fram emot att fortsätta jobba med Spurs.

– Det är en ära att ha skrivit på ett nytt långtidskontrakt med Spurs då vi närmar oss en av de viktigaste perioderna i klubbens historia. Att få vara tränaren som tar laget in till en nu världsklassarena är väldigt stort. Tottenham är en speciell klubb och vi försöker alltid vara kreativa på sättet vi jobbar på både på och utanför planen. Nu kommer vi fortsätta denna resan tillsammans för att nå nya framgångar.

SE ÄVEN: Uppgifter: Harry Kane stannar i Tottenham även nästa säsong

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply