Kan ersätta Mourinho – verkar stanna

Kan ersätta Mourinho - verkar stanna

Enda som kan ta över Mourinho – vill stanna?

Enligt engelsk media verkar det bara som om det finns en enda person som kan vara aktuell för att ta över Manchester United om Mourinho får sparken.

Ja, ryktena har ju faktiskt varit ganska så många under den senaste tiden. För Manchester United har ju på allvar tappat sin maktposition ute i Europa, i alla fall sportsligt, och ”The Special One” har inte lyckats förändra det.

Men samtidigt är det svårt att sparka en tränare som Jose Mourinho – för vem kan de ta in istället? Jo, det finns egentligen inte många namn. Men enligt Sky Sports källor är det bara Tottenhams Maruricio Pochettino just nu som skulle kunna komma att ersätta den portugisiske United-tränaren.

Verkar stanna trots allt

Men trots att det funnits många rykten till att den argentinske tränaren skulle kunna komma att ta över Mou efter United, verkar det inte sluta så.

Enligt Pochettio själv är han väldigt tacksam för chansen som han har fått i Spurs.

-När Daniel Levy förlängde mitt kontrakt med fem år visade det på att klubben litade på mig. Jag behöver inte lyssna på alla rykten, jag vet vad jag vill, säger tränaren enligt engelska Sky Sports.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365