Eriksen nära nytt kontrakt

Eriksen nära nytt kontrakt

Nära storklubbar – kan skriva nytt kontrakt

Den danske mittfältaren har under sommaren ryktats om att gå till flera storklubbar. Men nu ser det istället ut som om 26-åringen blir kvar i klubben.

Redan tidigare har landslagsstjärnan ryktats om att gå till större klubbar. Men det är framför allt efter insatserna i VM som de största lagen fått upp ögonen.

Nu verkar det dock som om dansken stannar kvar i Tottenham trots allt. För enligt Daily Mail ska nu Spurs och mittfältaren införa diskussioner. Något som troligtvis, enligt tidningen, ska röra sig om spelarens framtid.

Flera klubbar intresserade

LÄS MER: US Open TV-tider

Under de senaste månaderna är det framför allt Real Madrid och FC Barcelona som visat intresse för att värva Christian Eriksen. Den danske mittfältaren har växt ut till en ledarfigur i Tottenham Hotspur och nu är det ännu fler klubbar som ställer sig i kö för att försöka knyta till sig spelaren.

Enligt brittisk press ska förutom de två spanska klubbarna nu även Paris Saint-Germain ha lagt sig in i jakten för att köpa loss Christian Eriksen. Fransmannen har som plan att sälja någon av sina nuvarande mittfältare för att köpa loss 26-åringen för att inte bryta mot Financial Fair Play.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply