Eriksen mot nytt kontrakt

Eriksen mot nytt kontrakt

Dansken på väg mot nytt kontrakt

Danmarks kanske största stjärna någonsin är på väg att förlänga sitt kontrakt med Premier League-laget Tottenham.

Det är trovärdiga Sky Sports i England som kommer med uppgifterna om att Tottenham Hotspurs och Christian Eriksen ska vara på väg mot ett nytt kontrakt. Det har inte framkommit några officiella uttalanden om själva kontraktet, och inte heller några detaljer, men den danske mittfältsstjärnan har tidigare berättar att han trivs bra i klubben.

PSG varit intresserade

SE HÄR: Dyraste övergångarna någonsin i PL

Thomas Tuchel och Paris Saint-Germain är inte klara på transfermarknaden. Den franska storklubben är på jakt efter en mittfältare och det är framför allt Christian Eriksen som man nu ska vara intresserade av att köpa loss. Eriksen har tidigare varit en bubblare för PSG då man haft blickarna på andra spelare men då man inte lyckats knyta till sig någon av de andra önskade spelarna är nu Eriksen nummer ett.

Enligt brittisk press ska Parc des Princes-klubben förbereda ett bud på 100 miljoner pund för att köpa loss den danske mittfältaren. Det är Sunday Express som skriver att PSG kommer att göra ett försök för att få till en värvning. Den franska huvudstadsklubben måste dock ha i åtanke att man inte kan värva hur som helst på grund av Financial Fair Play.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply