Sportbladet: Martin Olsson klar för Swansea City

Bekräftat Martin Olsson klar för Swansea City

Svenske landslagsbacken flyttar till Wales

Sportbladet rapporterar under lördagen att den svenske försvararen rest till Wales och har skrivit på för Swansea Norwich bekräftar på sitt officiella twitterkonto att svensken strukits ur matchtruppen idag.

Det har i flera dagar ryktats om att svenske Martin Olsson skall vara på väg till Premier Leagueklubben Swansea. Vi kunde häromdagen rapportera om att Norwich accepterat ett bud runt 55 miljoner kronor från den walesiska klubben. Sedan dess har det varit tyst krig den svenske försvararen tills idag då Sportbladet basunerade ut att Olsson alltså ska ha skrivit på för krisklubben Swansea. Den 29-årige svensken skall under lördagen ha rest till Wales för att läkarundersökas och skriva på kontraktet som tros ligga på 3 eller 4 år. Han finns inte med i Norwich matchtrupp under lördagen. Swansea blir alltså svenskens tredje Premier Leagueklubb i karriären efter att även ha representerat Blackburn. Han kom till England 2006 från Högaborg.

Nu väntar vi alltså bara på att spelaren skall presenteras av sin nya klubb. Fortsättning följer.

Swansea gör en riktig katastrofsäsong i Premier League. Man har redan hunnit avverka två managers den här säsongen innan man i förra veckan anställde Paul Clement som ny huvudcoach. Tidigare i veckan gjorde man även klart med den holländske landslagsmeriterande yttern Luciano Narsingh.

I Swansea finns sedan tidigare även den svenske landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply