bet365

Southampton riktar blickarna mot Kalidou Koulibaly

Southampton riktar blickarna mot Kalidou Koulibaly

Southampton jagar Napolis Koulibaly

Kalidou Koulibaly kan vara en förlorad man för Napoli. Southampton vill värva mittbacken, rapporterar talkSPORT.

Napoli har inlett Serie A-säsongen på ett succéartat sätt. Klubben har vunnit sina åtta första matcher och leder den italienska ligan. Detta har gjort så att flera spelare i laget har blivit heta på transfermarknaden. Bland annat har det sagts att Arsenal är ute efter Dries Mertens. Nu ryktas det om att en till spelare kan vara på väg att lämna. Southampton jagar Kalidou Koulibaly, enligt talkSPORT.

Premier League-klubben försökte värva Napolis mittback redan i somras. Engelsmännen kommer att göra ett nytt försök i januari. De ser Koulibaly som en långsiktig ersättare till Virgil van Dijk, då det mesta talar för att holländaren lämnar klubben.

En jagad man

Southampton är inte ensamma i sin jakt på KoulibalyChelsea sägs planera ett bud på försvararen. Även Everton och Barcelona är intresserade av att värva 26-åringen.

Sedan 2014

Koulibaly har spelat för Napoli sedan år 2014. Han vann den italienska supercupen under sin första säsong i föreningen. Under sin tid i klubben har han växt fram till en av Serie As bästa backar.

Tidigare under karriären har mittbacken även representerat Genk och Metz.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365