Southampton närmar sig Manolo Gabbiadini

Southampton närmar sig Manolo Gabbiadini

Manolo Gabbiadini kan flytta till Premier League

Ryktena om Manolo Gabbiadini fortsätter. Nu jobbar Southampton hårt för att plocka in anfallaren från Napoli, enligt Football Italia.

Manolo Gabbiadini har under hösten kopplats ihop med en rad olika klubbar. Bland annat har det talats om att Milan är intresserade av anfallaren och att Inter har varit nära en värvning av spelaren. Dessutom har 25-åringen jagats av lag utanför Serie A, till exempel Everton och West Ham. Nu ger sig en till klubb in i jakten på Napolis anfallare. Southampton vill plocka in Gabbiadini, rapporterar Football Italia.

Den engelska föreningen sägs jobbar hårt för att locka till sig den italienska spelaren. Southampton påstås vara villiga att betala 15 miljoner euro för att knyta till sig Gabbiadini. Det är dock osäkert om Napoli kommer att acceptera ett sådant bud. Enligt uppgifter vill Aurelio De LaurentiisNapolis president, ha 20 miljoner euro för att släppa anfallaren.

Källor inom de båda klubbarna är dock optimistiska till ett avtal mellan Southampton och Napoli. De tror att föreningarna kan mötas någonstans i mitten mellan 15 och 2o miljoner.

Sedan 2015

Gabbiadini har tillhört Napoli sedan januari 2015. Efter två år på Stadio San Paolo ser det ut som att han är på väg att lämna klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply