Officiellt: Målvakten förlänger med Celtic

Celtic har bekräftat på sin officiella hemsida att man förlängt kontraktet med sin förstamålvakt Craig Gordon, vilket håller honom i klubben i ett par säsonger till.

Förra sommaren sålde Celtic målvakten Fraser Forster till Southampton och som ersättare tog klubben i rutinerade Craig Gordon. 32-åringen gjorde ett väldigt bra jobb, som alltså gjorde comeback. Skotten hade sedan tidigare lagt skorna på hylllan på grund av otroliga skadebekymmer, men efter att han blivit kvitt med skadorna valde han att snöra på sig skorna igen, och skrev alltså på för Celtic förra sommaren. Nu har den skotska klubben bekräftat på sin officiella hemsida att man förlängt med Craig Gordon.

Skrivit på för tre nya år

Gordon har nu skrivit på ett nytt kontrakt som håller honom i Celtic till och med sommaren 2018. Målvakten själv var väldigt nöjd efter att han skrivit på det nya avtalet:

– Jag är otroligt glad att ha förlängt mitt kontrakt med Celtic, en fantastiskt klubb. Jag har haft ett väldigt bra första år här. Det har varit fantastiskt att ha njutit av succén och jag ser fram emot att ge allt för att medföra fler bra tider för våra supportrar som har gett mig ett fint välkomnande till klubben, säger Craig Gordon till klubbens officiella hemsida.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply