bet365

Jose Fonte försöker locka Alex Oxlade-Chamberlain till Southampton

Jose Fonte försöker locka Alex Oxlade-Chamberlain till Southampton

Vill få engelsmannen att återvända

Enligt Daily Mirror försöker Southamptons Jose Fonte att locka Alex Oxlade-Chamberlain tillbaka till klubben.

Det är osäkert om Alex Oxlade-Chamberlain kommer att stanna i Arsenal efter den här säsongen. Det har spekulerats om att West Ham jagar Alex Oxlade-Chamberlain och att Pep Guardiola vill värva spelaren till City. Nu ger sig spelarens gamla klubb Southampton in i jakten på Oxlade-Chamberlain.

Enligt Daily Mirror försöker klubbens mittback Jose Fonte övertala Arsenals mittfältare att skriva på för SouthamptonFonte spelade tillsammans med Oxlade-Chamberlain innan mittfältaren lämnade för Londonklubben. Det hävdas även att mittbacken försökte locka tillbaka spelaren redan i januari och att hans försök då misslyckades.

Samtidigt sägs det att spelaren har börjat inse att han kanske måste lämna Arsenal i sommar, även om han har två år kvar på sitt kontrakt med klubben. Oxlade-Chamberlain vill få regelbunden speltid och är osäker på om det kommer att erbjudas till honom på Emirates Stadium under de kommande säsongerna.

Sommaren 2011 lämnade engelsmannen moderklubben Southampton då han skrev på för Arsenal. Fem år senare kan det vara dags för en återkomst. Jose Fonte kommer i alla fall försöka göra sitt bästa för att se till att det blir så.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply