bet365

Skyttekungen allt närmare Middlesborough

Jordan Rhodes allt närmare en övergång

Han har gjort mängder med mål i de olika engelska divisionerna, de flesta när han spelat med Blackburn Rovers i The Championship. Nu kan han hamna hos ligakonkurrenten Middlesbrough. Bara en underskrift saknas.

Det har varit ett ihållande rykte januarifönstret ut, Jordan Rhodes till Middlesbrough. Men med enbart timmar kvar av transferfönstret har ännu ingen övergång bekräftats det innebär dock inte att övergången ej kommer äga rum. En källa till BBC uppger att han anlänt till Middlesbroughs träningsanläggning för cirka en timme sedan för att kolla igenom avtalet och signera:

”Senaste om Rhodes är att allt är överenskommet, kontraktet är redo att signeras. […] De [Middlesborough. red. anm.] tror att han bara kommer komma in och skriva under”

Ett klubbyte uppåt i tabellen

Den 25-årige anfallaren har varit en nyckelspelare för Blackburn Rovers en lång tid, hans 81 ligamål på 164 matcher är ett mäktigt facit. Övergångssumman beräknas bli runt £12-£13 miljoner vilket motsvarar ungefär 156-169 miljoner kronor.

Sedan forna Premier League-klubben Blackburn Rovers åkte ur högstaligan har man stampat omkring i The Cahmpionship. Numera parkerar man på en 18:e plats. Å andra sidan ligger Middlesborough på en andraplats och har goda chanser att bli uppflyttade till Premier League. Tränaren Paul Lambert har redan kommenterat den potentiella affären och har uttryckt ekonomi som primära skälet till den eventuella försäljningen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply