Sam Allardyce kan stängas av från all fotboll

Sam Allardyce kan stängas av från all fotboll

Allardyce riskerar stor avstängning

Sam Allardyce fortsätter att vara i blåsväder. Nu riskerar engelsmannen att stängas av från fotbollen helt och hållet. Det hävdar engelska fotbollsförbundets exekutiva chef Martin Glenn. 

Efter att engelska The Telegraph för cirka en vecka sedan publicerat en video där den engelska förbundskaptenen Sam Allardyce bjudit på en rad kontroversiella uttalanden valde England att sparka engelsmannen från jobbet. Allardyce ska i videon bland annat ha erbjudit affärsmännen hjälp att runda reglerna som förhindrar att en tredje part kan “äga” fotbollsspelare. Samt talat illa om den förre engelske förbundskapten Roy Hodgson. Nu kommer nästa smäll för tränarikonen, idag uppger engelska fotbollsförbundet att Allardyce kan stängas av från all fotboll.

– Det är realistiskt. Jag är nöjd med att Telegraph kommer lämna över allt material till polisen först, för det är nödvändigt, säger förbundets exekutiva chef Martin Glenn i en intervju med The Telegraph.

Många år inom engelsk fotboll

Sam Allardyce är en av Englands största tränarikoner och har sammanlagt tränat nio engelska klubbar. Däribland Sunderland, Newcastle, West Ham, Bolton Wanderers, Blackburn Rovers och några fler. Nu återstår det att se om vi någonsin får se Allardyce i Premier League igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply