Roy Keane: ”United borde byta Rangnick mot Simeone”

Roy Keane: "United borde byte Rangnick mot Simeone"

Missnöjet mot Manchester Uniteds tränare Ralf Rangnick växer. Nu säger Roy Keane att Diego Pablo Simeone bör ersätta tysken.

Ralf Rangnick tog över tränarposten i Manchester United efter att Ole Gunnar Solskjaer fått lämna posten mitt under säsongen. Trots att tysken endast är interimtränare har han fått utstå kritik från flera håll under de senaste veckorna.

Nu uttalar sig Manchester United-legendaren Roy Keane om tränarsituationen i klubben och hyllar Diego Pablo Simeone.

– Simeone är rätt person för jobbet. Han har en jobbig period i Atlético och det kan vara så att hans tid där går mot sitt slut. Simeone är rätt namn, United bör gå efter honom, han har en bra personlighet. Han har skördat stora framgångar och är en stor tränare, säger Keane enligt Daily Mirror.

Keane fortsätter med att tala om hur viktigt det är med en bra tränare.

– Gå ut och hämta in en tränare som du vill ha och som passar bäst för din klubb. Det hjälper inte med ursäkter om att tränaren inte är tillgänglig förrän om två år. Du betalar multum för spelare, varför inte göra det för en tränare? Jag bryr mig inte om en tränare har kontrakt, om det är rätt man för Manchester United bör man göra vad som krävs för att få hit honom.

Manchester United ligger efter lördagens mållösa tillställning mot Watford på fjärde plats i ligatabellen med 47 poäng. Man har dock tre fler matcher spelade än Arsenal som ligger på femte plats.

SE ÄVEN: Juventus intresserade av Atlético Madrid-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply