Real Madrid och Manchester United jagar Paulo Dybala

Real Madrid och Manchester United jagar Paulo Dybala

Storklubbarna efter efter Juventus anfallsstjärna

Den argentinske landslagsmannen och tillika storstjärnan i Juventus, Paulo Dybala, har ryktats till flera storklubbar ute i Europa. Nu väntas han lämna Serie A till nästa sommar för att gå till någon av världens största fotbollsklubbar, nämligen Real Madrid eller Manchester United.

Transferfönstret har varit stängt i knappt en månad men ryktena om spelarövergångar är redan i full fart. Bland annat så fortsätter det ryktas om en av den förra sommarens huvudpersoner, nämligen Paulo Dybala.

Det var nämligen Juventus-stjärnan som ryktades till många av storklubbarna under den gångna sommaren, och nu fortsätter 23-åringen – som fyller 24 i november – att stå i centrum.

Real Madrid vill buda ut Manchester United

SE ÄVEN: Det tjänar storstjärnorna i Manchester United

Under sommaren var det framför allt den katalanska storklubben FC Barcelona som ryktades ihop med att värva Dybala. Det berodde till stor del på att Barca väntades vilja ersätta Neymar med argentinaren.

Nu blev det inte så och Barca tog istället inte Dembele från Dortmund, det medan Dybala stannade i Juve. Men nu ska Manchester United uppges ha lagt det högsta budet på stjärnan inför nästa sommar. Det samtidigt som Barcelonas huvudkonkurrent, Real Madrid, väntas vilja betala ännu mer för den argentinska landslagsstjärnans signatur.

Real Madrid bortaslog under gårdagen Dortmund med 3-1 medan Manchester United möter Moskva i Champions League ikväll i en tuff bortamatch.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply