Premier League-nykomlingen nära ytter

Premier League-nykomlingen Watford ska enligt Sky Sports vara nära att värva från den spanska klubben Getafe i sommarens transferfönster.

Quique Sanchez Flores är för närvarande tränare i Watford men har tidigare tränat Getafe. Watford kom förra året tvåa i Championship vilket betyder uppflyttning till Premier League. Som nykomling får man mycket pengar och det brukar värvas spelare frenetiskt. Nu ska Watford enligt uppgifter leta spelare i Sanchez Flores gamla klubb Getafe.

Tidigare Real Madrid-spelare jagas

Pablo Sarabia, som kom till Getafe 2011, uppges vara på den engelska klubbens radar. De ska enligt uppgifter från Sky Sports redan förberett ett bud på 23-åringen. När han såldes från Real Madrid fanns det dock en överenskommelse att Real ska ha 20% av nästa gång han säljs, vilket ser ut att bli nu, men Getafe hoppas ändå att de kan få behålla ungefär 2.5 miljoner pund för att låta Pablo Sarabia lämna för Premier League-laget.

Två andra Getafe-spelare också på önskelistan

Enligt Sky Sports är det dock inte bara Pablo Sarabia som Quique Sanchez Flores vill värva från sin gamla klubb. Vänsterbacken Sergio Escudero och anfallaren Alvaro Vazquez ska enligt uppgifter också vara på Watford-tränarens önskelista. Enligt Sky Sports ska förhandlingar påbörjas inom de närmsta dagarna men det är framförallt yttern Pablo Sarabia som uppges vara nära klubben.

Vad som händer med dessa tre spelare återstår att se men Sarabia är antagligen förlorad för Getafe,  angående de andra är det osäkert. Det är inte omöjligt att de skulle välja just Watford om de lämnar med tanke på att de har haft Quique Sanchez Flores som tränare tidigare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply