Pogba hyllar Griezmann och Man Utd ryktet fortsätter

Pogba hyllar Griezmann och Man Utd ryktet fortsätter

Manchester Uniteds Paul Pogba hyllar Atlético Madrids Antoine Griezmann som fortsätter att ryktas med en flytt till Manchester-klubben

Paul Pogba lämnade i somras Juventus för Manchester United. Fransmannen som blev den dyraste spelaren att någonsin göra en övergång, hyllar nu Atlético Madrids Antoine Griezmann och säger att Griezmann är som en ”bror”.

I veckan kom engelska tidningen The Telegraph ut med nyheterna om att United kommer buda för Griezmann nu i sommar. José Mourinho ska ha ställt in siktet på fransmannen, i en affär som skulle kosta runt 900 miljoner kronor. Nu säger Pogba att relationen mellan Griezmann och honom är stark även utanför planen.

”Jag har alltid kul med Grizou, han är min bror, vi är alltid tillsammans. När man har det bra med någon utanför planen, blir det enklare att samarbeta på plan, och det är det som är bra mellan oss i franska landslaget.” säger Pogba till Telefoot.

Pogba som hade det tufft att anpassa sig till Premier League efter flytten från Juventus, påpekar att han börjar komma igång nu, och att det alltid är tufft att byta klubb och liga. Pogba säger också att han inte ger upp hoppet om en Premier League-titel den här säsongen.

”Det tog lite tid för mig att anpassa mig till laget. Nu känns det mycket bättre, resultaten börjar komma och vi kommer närmre och närmre toppen. Målet är fortfarande att vinna Premier League den här säsongen.” avslutar Pogba.

Manchester United som kryssade borta mot Stoke under lördagen, möter Hull i ligacup-semin på torsdag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply