Paris Saint-Germain i samtal med Cristiano Ronaldo

Paris Saint-Germain i samtal med Cristiano Ronaldo

PSG samtalar med Cristiano Ronaldo

Paris Saint-Germain vill värva Cristiano Ronaldo. Den franska klubben har talat med anfallaren, rapporterar Daily Mail.

Det sägs att Cristiano Ronaldo vill lämna Spanien. Spelaren är arg över anklagelserna om skattefusk. Nu ger sig Paris Saint-Germain in i jakten på superstjärnan. PSG för samtal med Ronaldos representanter om en potentiell värvning, uppger Daily Mail.

Den franska klubben har varit i kontakt med Jorge MendesRonaldos agent. Där ska PSG ha uttryckt sin önskan om att värva portugisen.

Manchester United vill värva tillbaka honom

Samtidigt arbetar även Manchester United för att värva Ronaldo. Anfallaren kopplades ihop med en flytt tillbaka till Old Trafford tidigare idag.

Premier League-klubben har uppmärksammat spelarens vilja om att hitta en ny klubb. På grund av situationen så planerar de att lägga ett bud på stjärnan.

José Mourinho är benägen om att locka anfallaren tillbaka till Old Trafford. En värvning av Ronaldo skulle vara en stor förstärkning inför säsongen, där United har som mål att vara med i toppen i både Premier League och Champions League.

Sex år i United

Ronaldo tillhörde United mellan år 2003 och 2009. Under sin tid på Old Trafford så fick portugisen sitt stora genombrott. Han var bland annat med om att vinna tre Premier League-titlar, en FA-cuptitel och en Champions League-titel. Dessutom tillhörde han ”The Red Devils” när han för första gången blev utsedd till världens bästa spelare.

Sommaren 2009 lämnade Ronaldo United för att flytta till Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply