Officiellt: West Ham värvar ytter från Championship

Michail Antonio blir West Hams fjärde nyförvärv för dagen

West Ham är laget som håller uppe transferfönstrets sista dag. Samtidigt som det inte händer mycket på annat håll presenterar London-klubben sitt fjärde! nyförvärv för dagen. Denna gången är det Nottingham Forests yttermittfältare Michail Antonio som skrivit på för klubben. 

West Ham har gjort klart med sitt fjärde nyförvärv för dagen. Tidigare har Alex Song, Victor Moses och Nikica Jelavic anslutit till London-klubben. Nu är även Michail Antonio klar för klubben. 25-årige Antonio lämnar Nottingham Forest för sitt första Premier League-äventyr och har skrivit på ett fyraårskontrakt, med option på ytterligare två år, för West Ham.

– Jag är överlycklig över att vara tillbaka i London och i en storklubb. Som ung var jag ofta här och kollade på matcher, så jag är nu väldigt lycklig att få representera klubben jag följde som ung, säger Antonio till West Hams hemsida.

25-åringen har startat säsongen mycket bra i Championship hittills med fyra mål på fem matcher för Nottingham Forest, nu får han alltså chansen att visa sina konster i Premier League.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply