Officiellt: Sofiane Feghouli till West Ham United

Officiellt: Sofiane Feghouli till West Ham United

Sofiane Feghouli lämnar Valencia

Efter sex säsonger i La Liga och Valencia står det klart att Sofiane Feghouli ansluter till West Ham United i juli efter att spelarens nuvarande kontrakt gått ut.

Den algeriske ytterforwden Sofine Feghouli lämnar Valencia för spel i Premier League där han kommit överens om ett kontrakt med West Ham United. Övergången bekräftades av ’Hammers’ under tisdagen och den Parisfödde spelaren ansluter efter att hans nuvarande kontrakt gått ut. 26-åringen har skrivit på ett treårskontrakt med sin nya klubb och har redan genomförd den obligatoriska läkarundersökningen på Spire Roding Hospital i London.

Sofiane Feghouli kom till Valencia 2010 och har under sin tid i nordöstra Spanien gjort 243 matcher och stått för 43 mål efter att ha anslutit från Grenoble. På landslagsnivå har det blivit elva mål på 40 matcher för Algeriet och Feghouli säger till West Hams hemsida att han är väldigt glad över flytten.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för Hammers och Slaven Bilic. Klubbens historia är en viktig del av mitt beslut och att få spela i Premier League är viktigt för en fotbollsspelare och jag är glad över att kunna få göra det i West Ham.

Feghouli har tidigare varit på radaren hos bland annat Sofiane Feghouli kan gå till Inter samtidigt som det pratades om att Manchester United jagar spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply