Officiellt: Sam Byram skriver på för West Ham United

Officiellt: Sam Byram skriver på för West Ham United

West Ham United värvar Sam Byram

På onsdagen stod det klart att London-klubben värvar Sam Byram som kommer från Leeds där han spelat sen 2010.

West Ham United förstärker laget med Sam Byram från Leeds United, det offentliggjorde klubben på sin hemsida under onsdagen. Det nya kontraktet sträcker sig till för 2020 och spelaren säger till klubbens hemsida att han ser fram emot att hjälpa laget att ta sig till Champions League och spela på den nya arenan nästa säsong.

Slaven Bilics lag är for närvarande på sjätte plats i Premier League-tabellen och har gjort flertalet bra matcher mot topplagen i tabellen. Nästa år kommer man att spela på sin nya arena London Olympic Stadium och högerbacken säger att han ser fram emot att spela inför 50.000 fans.

– Att få spela på en arena av den storleken är stort för klubben och det var något som vägde med i mitt beslut att flytta hit. Jag kan inte vänta på att ta en titt på den. Jag har hört att de redan har börjat sälja årskort och om man kan ha nästan fullsatt vid flertalet tillfällen skulle det vara otroligt.

– Som spelare vill man alltid spela i den bästa ligan som finns. Champions League är det bästa du kan spela och vinna och att skriva på för West Ham och få chansen att kvalificera sig dig är väldigt roligt. Jag drömmer redan om att spela min första match för West Ham, som barn drömmer du om att få spela i Premier League och nu kommer jag ha chansen att kunna göra det också.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply