Officiellt: Lindelöf presenterad av Manchester United

Officiellt- Lindelöf presenterad av Manchester United

United presenterar Victor Nilsson Lindelöf

Efter en lång transfersaga är det äntligen över. Victor Nilsson Lindelöf är klar för Manchester United som presenterade spelaren på onsdagskvällen.

Tillslut blev det officiellt. Victor Nilsson Lindelöf skriver på för Manchester United. Under tisdagen genomförde den svenske landslagsförsvararen den obligatoriska läkarundersökningen och på onsdagskvällen skrev han på ett fyraårskontrakt med sin nya klubb. Lindelöf ansluter från Benfica och kommer följa med United på sommarturné i USA i juli månad.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Victor Nilsson Lindelöf i Manchester United

Lagets tränare Jose Mourinho är glad över köpet:

– Han är en väldigt talangfull ung spelare med en ljus framtid i Manchester United. Vår förra säsong visade att vi behöver fler alternativ och bättre bredd i truppen och Victor blir vår första förstärkning denna sommar. Jag vet att vår fantastiska spelargrupp kommer välkomna honom som en av oss, sa portugisen.

Lindelöf själv uttalade sig även efter överenskommelsen:

– Det känns grymt att komma till United. Jag har verkligen njutit under min tid i Benfica och lärt mig mycket där. Men jag ser fram emot att spela i Premier League på Old Trafford och för José Mourinho. Jag ser fram emot att komma i gång och hjälpa laget i jakten på fler titlar, säger svensken med sina först ord som United-spelare

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply