Officiellt: Lewis Holtby stannar i Hamburg

bet365

Bundesliga-klubben köper loss spelaren från Tottenham

Förra säsongen spelade Lewis Holtby, utlånad från Premier League-laget Tottenham, hos Hamburg. Nu står det klart att Bundesliga-klubben väljer att köpa loss honom från London-laget. 

Den 24-årige mittfältaren Lewis Holtby lyckades inte slå sig in i Premier League-klubben Tottenham och fick förra säsongen spela för tyska Hamburg på lån. Klubben som sånär ramlade ur Bundesliga för första gången i historien, har nu med siktet på en ny säsong beslutat att köpa loss spelaren från London-laget.

Hamburg utnyttjar köpoptionen

Tottenham har nämligen på onsdagen officiellt bekräftat på sin officiella hemsida att Hamburg fattat beslutet att utnyttja den köpoption som fanns inkluderad i avtalet mellan parterna. Ett officiellt utlåtande från Bundesliga-klubben finns i skrivande stund inte uppe på deras hemsida, men enligt Transfermarkt.de ska stjärnan stå under kontrakt till 2018.

Förra säsongen blev det två mål och sju målgivande passningar för Bundesliga-klubben Hamburg, med totalt 28 spelade matcher för den tyska storklubben. Han har tidigare spelat för bland annat Schalke 04, Fulham och Mainz.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply