bet365
bet365

Officiellt: Hull plockar in Omar Elabdellaoui

Officiellt Hull plockar in Omar Elabdellaoui

Norske landslagsmannen lånas ut till krisklubben.

Hulls nye manager har gjort klart med sin tidigare adept, den norske landslagsbacken, Omar Elabdellaoui på ett låneavtal fram till sommaren.

Hull City Tigers haltar rejält i Premier League den här säsongen. Alldeles nyligen sparkade man tränaren Mike Phelan, och ersatte honom med portugisen Marco Silva. Man har tidigare under januarifönstret knutit till sig bland andra Oumar Niasse och Evandro, och nu har man gjort klar med ytterligare en spelare. Det är norske landslagsspelaren Omar Elabdellaoui som ansluter på lån från grekiska storklubben Olympiakos.

Högerbacken kom till England och Manchester City som 19-åring, lyckades aldrig slå sig in i a-laget och efter ett antal lånesejourer, samt en tur i Eintracht Braunschweig, plockades han 2014 in till grekiska Olympiakos där han fått erfarenhet av Champions Leaguefotboll. Förra säsongen i Grekland tränades Elabdellaoui av ingen mindre än Marco Silva, som nu alltså plockar in sin gamle adept. Om Silva säger norrmannen till Hulls hemsida: – ”Jag ser verkligen fram emot att spela under Marco igen. Vi hade en fin säsong tillsammans ifjol ,jag vet vilket typ av manager han är och det är en stor del utav anledningen till att jag valde Hull. Han har hjälpt mig mycket med mitt spel tidigare, och jag vet att han kommer att utveckla mig ytterligare under de kommande månaderna”.

Den norske högerbacken har totalt gjort 56 matcher för den grekiska ligasuveränen, men har den här säsongen haft det skralt med speltid och endast tre starter under hösten. Han har 23 landskamper för Norge på CVt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply