bet365

Officiellt: Cédric Soares till Southampton

Premier League-klubben bekräftar värvningen på sin hemsida

Southampton fortsätter att förstärka truppen inför nästa säsong. Nu står det klart att Cédric Soares ansluter från den portugisiska klubben Sporting Lissabon.

Premier League-sjuan Southampton har i och med sin placering förra säsongen, ett kommande Europa League-kval att se fram emot. Och visst har klubben agerat i god tid inför det som väntar nästa säsong.

Först värvade The Saints den lovande spanske landslagsanfallaren Juanmi från Malaga, som bland annat stod för åtta mål för La Liga-klubben i ligaspelet förra säsongen. Och idag fick Juanmi en ny lagkamrat på St Mary’s när nummer två blev klar för klubben. Och det är den blott 23-årige spelaren Cédric Soares som idag bekräftats av den brittiska klubben.
— Jag ansluter till den här klubben för att jag tror att vi kan bli bättre och bättre varje år. Alla vet att Premier League är en väldigt, väldigt bra liga — ock kanske den bästa i världen — så för mig är det ett rent nöje att vara här, men ännu större njutning av att vara i just Southampton.

”En väldigt bra flytt”

Den portugisiske försvararen som i våras fick vara med och spela hem den portugisiska cuptiteln med Sporting Lissabon, har officiellt signerat ett fyraårskontrakt med Premier League-klubben. Och han verkar vara mycket nöjd över sitt val att representera förra säsongens uppstickarklubb i Premier League den kommande säsongen.
— Southampton är en stor, stor klubb i England och väldigt respekterad. Det är en klubb med en stor historia och, för mig, är det viktigt att spela för en stor klubb. Jag tycker att det här var en väldigt bra flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply