Neymar kan gå till Premier League

Neymar kan gå till Premier League

Blir det PL för fixstjärnan?

En av världens klart största fixstjärnor kan vara på väg bort från Paris. Istället ryktas det om att Premier League kan vara en framtida destination för brassen.

Många rykten har det funnits om Neymars framtid i PSG. Nu kommer dock ett udda rykte.

Det är via Manchester City-försvararen Benjamin Mendys YouTube-kanal som han säger att Neymar är en fantastisk fotbollsspelare, och att (Neymar) måste testa på att spela i England. Något som nu satt igång rykten om att Neymar faktiskt kan vara på väg att gå till PL trots allt.

Ryktas till andra klubbar

SE ÄVEN: PSG löner

Det är framför allt en återkomst till FC Barcelona som varit på tapeten när det pratats om superstjärnan och enligt spansk press var en prislapp för en återkomst bestämd. Enligt Mundo Deportivo kunde Neymar återvända till Spanien för en summa på 220 miljoner euro. Enligt nya uppgifter är det dock inte fallet.

Nu rapporterar franska Telefoot att Neymar inte är överens med Paris Saint-Germain om någon utköpsklausul för att lämna huvudstadsklubben efter säsongen. Neymar ska vara överens med Barcelona om att få till en flytt efter säsongen. Det återstår dock att se vad PSG har att säga om att släppa superstjärnan efter endast två säsonger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply