Uppgifter: Newcastle United vill värva Samuel Lino – följer spelaren på nära håll

Uppgifter- Newcastle United vill värva Samuel Lino – följer spelaren på nära håll

Samuel Lino har slagit igen i Atlético Madrid efter en utlåning till Valencia den gångna säsongen. Nu sägs Newcastle United följa spelaren nära och visar stort intresse.

Redan förra säsongen var det flera blickar som riktades mot Samuel Lino då brassen lånades ut till Valencia från Atlético Madrid. Denna säsong är yttern tillbaka i den spanska huvudstadsklubben och har gjort succé under Diego Pablo Simeone. Med framgång kommer även intresse och nu sägs Newcastle United följa spelaren på nära håll.

Enligt spanska Todofichajes ska Newcastle vara intresserade av spelaren för att förstärka offensiven, men det kommer inte bli någon lätt uppgift för engelsmännen att få till en affär. Lino ska vara väldigt bekväm i Atlético under Simeone samtidigt som klubben inte ska vara intresserade av att sälja 23-åringen. Det återstår dock att se hur mycket Newcastle United är beredda att betala för spelaren som har en utköpsklausul på 100 miljoner euro.

Denna säsong har Lino stått för tre mål och fyra assist på tolv matcher i Atlético som han har kontrakt med till och med sommaren 2027.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid vill köpa loss Joselu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply