bet365

Uppgifter: Newcastle United sätter stor prislapp på Alexander Isak

Uppgifter: Newcastle United sätter stor prislapp på Alexander Isak

Flera klubbar är intresserade av att köpa Alexander Isak och Newcastle United är beredda att sälja. Det kommer dock inte bli någon billig affär för den som vill värva anfallaren.

Det är ingen hemlighet att Newcastle United har ekonomiska utmaningar och måste sälja i sommar för att inte åka på represalier på grund av Financial Fair Play. Alla spelare i truppen sägs vara till salu till rätt pris och nu sägs Alexander Isak ha fått sin prislapp.

Enligt Daily Mirror ska Newcastle kräva närmare 200 miljoner pund för att släppa 24-åringen under sommarens transferfönster. Klubben sägs tidigare ha nobbat ett bud på 90 miljoner pund och det återstår att se hur mycket en affär blir värd om Isak skulle lämna St James’ Park under de kommande månaderna.

Bland de intresserade klubbarna nämns framför allt Arsenal som är på jakt efter en anfallare till sommaren. Samtidigt kopplas även Viktor Gyökeres och Ivan Toney ihop med Gunners.

Isak har denna säsong stått för 25 mål på 40 matcher. Hans kontrakt med Newcastle sträcker sig till och med sommaren 2028.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal har blickarna på målvaktsstjärnan

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply