Uppgifter: Newcastle siktar in sig på Darwin Núñez

Uppgifter: Newcastle siktar in sig på Darwin Núñez

Newcastle United är på jakt efter en ny anfallare till nästa säsong. Nu sägs man ha siktat in sig på Darwin Núñez från Benfica som har en saftig prislapp.

I vintras hämtade Newcastle United in flertalet spelare i hopp om att rädda kontraktet i högstadivisionen. Spelare som Kieran Trippier och Bruno Guimaraes anslöt då till laget som under våren klättrat i tabellen. Newcastle ser allt mer ut att spela i Premier League även nästa säsong. Nu kommer uppgifter om att man siktat in sig på en anfallare att värva till sommaren, nämligen Darwin Núñez.

Enligt siten inews ska Newcastle ha bestämt sig för att göra ett försök att värva urugayanen, något som dock inte kommer att bli någon billig affären. Enligt uppgifter kommer Newcastle presentera ett bud på 60 miljoner pund för att knyta till sig spelaren under sommaren. Man är dock inte ensamma om att visa intresse för Núñez, även klubbar som Manchester United, FC Barcelona och Atlético Madrid har tidigare visat intresse.

Samtidigt skriver siten att Newcastle redan gjort klart med Matty Targett som denna säsong är inlånad från Aston Villa samt att man vill värva Sven Botman som för närvarande spelar i Lille.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United jagar Bayern München-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply