bet365

Uppgifter: Filip Helander jagas av Leeds United

Uppgifter: Svensken nära flytt till England i sommar
bet365

Leeds United intresserade av Filip Helander

Enligt brittisk press är Filip Helander en av spelarna som finns på Leeds önskelista inför den kommande säsongen. Svensken ser ut att lämna Bologna och Championship-klubben ska vara en möjlig destination.

Filip Helander lämnade Malmö FF 2015 för spel i Serie A där destinationen blev Hellas Verona. Det gick dock inte riktigt som spelaren ville i sin nya klubb och den gångna säsongen blev Helander utlånad till Bologna där det endast blev nio matcher. Bologna köpte loss Helander i somras men nu pekar det mesta på att Helander kommer lämna för spel på annat håll och en klubb som ska vara intresserad av spelarens underskrift är Leeds United. Den engelska klubben befinner sig i Championship och ska vara beredda att betala 3,6 miljoner pund för spelaren som då skulle återförenas med Pontus Jansson efter tiden i Malmö FF.

Det är dock inte bara Leeds som kan komma att värva svensken, tidigare har även Newcastle UnitedSunderland och Middlesbrough varit på jakt efter ett köp av spelaren. Det är oklart om de båda klubbarna fortfarande är intresserade av ett köp av svensken, hur som helst pekar det mesta på att Helander flyttar till de brittiska öarna i sommar.

Uppgifter- Filip Helander jagas av Leeds United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply