Supertalanger på Football Manager 2010 – Vad hände sen?

Supertalanger på Football Manager 2010 - Vad hände sen?

Supertalanger på Football Manager 2010 – Vad hände sen?

Football Manager 2010 är ett spel i en klassisk spelserie som visuellt påminner om spel från 90-talet men med en spelardatabas som snuddar verkligheten. I spelardatabasen finns uppgifter om spelarnas nuvarande nivå och även potentiell nivå. Några noga utvalda unga spelare spåddes ha en hög potential i 2010-års version av spelet, nu snart sex år senare tar vi reda på hur det gick med facit i hand.

Blev de stora stjärnor som på Football Manager 2010?

Då Football Manager har i flera års tid satsat på sin spelardatabas så har den blivit alltmer sofistikerad och bred. Numera hittar man flera talanger från världens alla hörn. Som denna granskning visar så har man ibland varit rätt ute, men inte alltid. Det ska dock nämnas att klubbar med flertalet heltidsanställda scouter i världens alla hörn inte heller prickat rätt alla gånger. Så hur gick det för våra supertalanger i Football Manager 2010.

Supertalanger på Football Manager 2010 - Vad hände sen?

Alphonse Areola – Målvakt

Alphonse Areola supertalang på Football Manager 2010 - vad hände sen?

Dåvarande klubb: Paris Saint Germain
Nuvarande klubb: Paris Saint-Germain
Ålder idag (ålder i spelet): 24 (16)

Denna jättetalang var en av Parisklubbens fostrade spelare. Han började spela för klubben långt innan de Qatariska ägarna kom in, många trodde den unge Alphonse Areola skulle bli PSGs framtida målvakt. Men det har blivit en svår dröm att uppnå. När de Qatariska ägarna köpte klubben valde man att satsa på färdiga världsstjärnor som man värvar utifrån istället för att satsa på de egna. Därför han Alphonse tvingats till flera lån för att få speltid. Man ska dock inte döma ut honom ännu, han är fortfarande bara 22 år gammal och har redan spelat 35 matcher i Ligue 2, 38 matcher i Ligue 1 och 16 matcher i La Liga. Om inget oförutsett händer så borde Alphonse fortfarande ha goda möjligheter att ta plats bland alla superstjärnorna i Paris SG, frågan är bara, vågar de Qatariska ägarna satsa på Areola istället för Kevin Trapp och Salvatore Sirigu?

Klicka ”nästa” för att se de andra talangerna

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply