Kiese Thelin på väg till Premier League

Kiese Thelin på väg till Premier League

PL-klubben intresserade av Kiese Thelin

Isaac Kiese Thelin kan vara på väg att få chansen till sitt livs flytt. Enligt så väl nederländsk som svensk media så är Premier League-laget Newcastle intresserade av att värva den svenske VM-spelaren.

Det som som först såg ut att ta fart i en lysande karriär efter bra insatser i så väl Norrköping som Malmö. Men efter flytten till franska Bordeaux så gick saker och ting helt plötsligt betydligt tuffare.

När det inte gick som förväntat fick anfallaren mindre speltid, och till sist var han tvungen att söka sig vidare. Det här innebar inte minst utlåningar till den belgiska storklubben Anderlecht.

På väg till Premier League

SE HÄR: Så mycket tjänade Sverige på VM

Efter det fick landslagsanfallaren möjligheten till ett nytt lån. Den här gången handlade det om spel i ett annat belgiskt lag, nämligen Waasland-Beveren. Här blev det fina 19 mål på lite över 33 matcher.

Något som i sin tur gav honom en plats i landslagstruppen. Där gjorde han det bra, och låg bland annat bakom 3-0-målet i den sita gruppspelsmatchen mot Mexiko.

Det är något som nu gjort att även större klubbar visat intresse för svensken. Bland annat ska Newcastle, enligt den nederländska tidningen HLN, vara intresserade av den svenske landslagsmannen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply