Fenerbahce planerar bud på Hatem Ben Arfa

Fenerbahce planerar bud på Hatem Ben Arfa

Har inte gått så bra för fransmannen

Paris Saint-Germains Haten Ben Arfa värvades in i somras som en förstärkning av mittfältet och anfallet men har inte lyckats med att göra något större intryck, och Fenerbahce ser nu sin chans att kunna säkra den offensive mittfältarens signatur.

Tidigare i somras värvade Paris Saint-Germain in Hatem Ben Arfa som en bosmanvärvning från ligakonkurrenterna Nice, i hopp om att ha kunnat säkra sig en målgörare. Nice hade själva enbart haft mittfältaren i en säsong, då han på 37 matcher smällde in hela 18 mål och bidrog till lagets fina fjärdeplacering i ligan. Detta gjorde att PSG fick upp ögonen för mittfältaren och valde att ge honom en chans, men han har ännu inte visat vad han går för. 29-åringen har fått spela 14 matcher i alla turneringar för de franska mästarna hittills, men har bara lyckats med att få dit ett mål, och det har mest blivit inhopp för fransmannens del.

Detta har gjort att Fenerbahce nu intresserat följer Ben Arfas utveckling och vad som kan komma att ske, och TMW skriver att det turkiska topplaget är mycket benägna att lägga ett bud på den offensive mittfältaren till januaris transferfönster. Den före detta Newcastle United och Marseille-anfallaren är för närvarande på ett kontrakt med Paris Saint-Germain fram till 2018. Han har tidigare även spelat i Lyon och var utlånad till Hull i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply