David Moyes förhandlar med PL-klubb

David Moyes återvänder till Premier League?

Enligt Daily Mail ska Real Sociedad-tränaren vara på väg att återvända till de brittiska öarna.

David Moyes kan vara på väg att lämna sitt tränarjobb i La Liga för att återvända till Premier League. Det rapporterar den brittiska Daily Mail sent på torsdagskvällen. Enligt tidningen ska tränaren ligga i förhandlingar med Sunderland som är intresserade av tränaren situation då han fortfarande har svårigheter att anpassa sig till Spanien och den spanska fotbollen. Dock ska det hela inte gått särskillt långt men den rödvita Premier League-klubben ska ha hör sig för om en potentiell flytt och skulle Moyes lämna San Sebastián i sommar kan Sunderland mycket bli hans nästa klubbadress.

Problem i Real Sociedad

Efter att David Moyes tog över Real Sociedad i november månad lyckades rädda laget från nedflyttning men har inte lyckats lyfta laget så pass mycket som klubbledningen förväntat sig. Man inledde bra under Moyes ledning men i slutet av säsongen hade man några tveksamma förluster på resultatraden vilket gjort att den baskiska klubbledningen nu överväger om tränaren fortsätter eller inte. Än sägs inget vara bestämt men skulle Moyes inte få fortsätta i den spanska klubben vill han vara säker på att han har ett uppdrag nästa säsong. Kontraktet med Real Sociedad går ut efter nästa säsong.

Engelsk duo intresserad

Förutom Sunderland har det tidigare rapporterats om att Newcastle United och West Han United ska vara intresserade av tränaren tjänster inför den kommande säsongen. Skotten har dock vid flera tillfällen uttryckt sig om att han vill stanna i sin nuvarande klubb då han känner att det finns en framtid i den blåvita klubben som denna säsong slutade på 12:e plats i den spanska högstaligan.

 

SE ÄVEN: Bournemouth värvar norsk landslagsman

SE ÄVEN: Diego Lugano förlänger – med tre dagar

SE ÄVEN: LISTA: La Ligas 11 bästa nykomlingar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365