Mourinho stänger dörren för Madrid-duo

Mourinho stänger dörren för Madrid-duo

Ingen anfallsvärvning för United

Jose Mourinho och Manchester United kommer inte värva in någon offensiv spelare under den närmsta tiden. Det bekräftar tränaren under en presskonferens.

Det är många namn som kopplats ihop med en flytt till Manchester United under det senaste året. Det finns några rykten som aldrig verkar ta slut och två av de är köp av Cristiano Ronaldo och Gareth Bale. De båda Real Madrid-spelarna kopplats ständigt ihop med en flytt till Old Trafford och under januari månad pratades det till och med om att en affär var klar inför sommarens transferfönstret.

Även Antoine Griezmann har varit på tapeten under en längre tid men det verkar inte bli någon värvning av någon av de nämnda spelarna. På en presskonferens i dagarna påpekade nämligen Jose Mourinho att The Red Devils inte kommer köpa in några flera offensiva spelare.

SE ÄVEN: Manchester United löner 2018

– Vi har Alexis, Lukaku, Martial och Rashford. Rashford kan spela både på vänsterkanten och högerkanten, precis som Alexis. Alla förutom Lukaku av de namnen jag nämnt kan spela som släpande anfallare.

Han fortsätter och skickar en pik till den samlade presskåren:

– Det jag säger är inte bra för er då ni gillar att skriva om en massa övergångar, speciellt under sommaren. Jag vill inte ha fler anfallsspelare så ni kan sluta med att spekulera om det. Vi kommer inte hämta in flera offensiva spelare, säger portugisen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365