Memphis Depay kan lämna för spel i Wolfsburg

Memphis Depay kan lämna för spel i Wolfsburg

Depay sägs acceptera flytt till Bundesliga

Enligt tysk media ska Memphis Depay ha tröttnat på situationen i Manchester United och ha accepterat en flytt till Bundesliga och Wolfsburg.

Memphis Depay är inte nöjd med situationen som han upplever för tillfället i Manchester United. Holländaren kom till klubben inför den gångna säsongen och inledde bra under Louis van Gaal men efter ett tag gick det allt tyngre för 22-åringen som hade höga förväntningar på sig.

Sen Jose Mourinhos ankomst till Old Trafford har Depay knappt fått speltid och enligt tyska Bild ska den föredetta PSV-spelaren ha accepterat att lämna Theatre of Dreams för att fortsätta karriären i tyska Bundesliga där Wolfsburg ska vara intresserade.

Under van Gaal gjorde Depay 45 matcher den gångna säsongen men efter Mourinhos ankomst har holländaren endast fått spela 12 minuter i Premier League vilket gjort att en flytt nu är på tapeten. Depay ska redan ha accepterat en flytt till Wolfsburg där Dieter Hecking är tränare.

Även Wayne Rooney kan lämna United

Wayne Rooney är en av de främsta spelarna någonsin i Premier League sedan genombrottet i Everton och Manchester United för 12 år sedan. Det senaste åren har karriären dock gått i stå. Både under Louis Van Gaal och José Mourinho har Rooney både varit usel och bänkad vid flera tillfällen trots att han är kapten.

Det är något som inte stämmer och redan i februari rapporterade vi om att Rooney var sugen på en flytt till Kina. I somras dementerades dock dessa uppgifter och prat om en förlängning inleddes, samtidigt som Isco ryktades ersätta Rooney inom snar framtid. Nu ser det ut som om Manchester United vill sälja sin lagkapten och det finns intresse från både Kina och USA.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply