Zlatan utsedd till Premier Leagues bästa spelare i december

Svensken fortsätter erövra England

Efter att ha varit kraftigt kritiserad ett tag har nu Zlatan Ibrahimovic vunnit många Premier League-älskares hjärtan då Manchester United har vunnit nio raka matcher. Dessutom belönas han nu med priset som Premier Leagues bästa spelare i december.

Det var många i England som såg Manchester Uniteds Zlatan-värvning som skeptisk. Skulle svensken klara av pressen i den vad många kallar världens tuffaste liga? Det började galant och svensken gjorde mål i sin första matcher, men sen kom formsvackan och kritikerna fick fler anledningar till att häckla Zlatan.

Nu har United och Zlatan kommit igång igen, något som gett svensken vittring till titlar.

– Nej, jag jagar ingen. Jag jagar huvudtrofén – Premier League. Det är mitt mål. Individuella saker kommer som en del av huvudmålet, det är som en bonus för alla individuella spelare, sade Ibra i en intervju på Uniteds hemsida.

Prisad i England

Dessutom blev det klart att Zlatan Ibrahimovic blivit utsedd till december månads bästa spelare i Premier League, något som gett honom högre ranking på Fifa 17, och nu är han en av de bästa utespelarna. Det den svenske superstjärna fokuserar på är att ha tålamod, säger han själv.

– Jag sa från början – sakta, sakta så kommer vi bli bättre och allting skulle klicka. Vi behövde klicka som ett lag. Nu ser du lagets identitet. Vi hittar varandra men jag tror vi kan göra mycket mer och vara mycket bättre. Och vi kommer att bli det, vi jobbar hårt för det, avslutade svensken och tillägger att det tog honom tre månader att erövra England.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply