Zlatan Ibrahimovic stannar i Manchester United under nästa säsong

Zlatan Ibrahimovic: "Visste jag skulle ta över världen"

Enligt Jose Mourinho

Zlatan kommer att stanna i Manchester United under nästa säsong. Det bekräftas av Jose Mourinho på klubbens officiella hemsida.

Sedan det blev klart att Zlatan skulle gå till Manchester United har det spekulerats om hur länge stjärnan skulle stanna i klubben. Till en början skrev han bara på ett kontrakt för en säsong, men nu verkar det som att han blir kvar i klubben under en längre period. Zlatan stannar på Old Trafford även under nästa säsong, vilket bekräftas av tränaren Jose Mourinho på Uniteds officiella hemsida.

– Situationen med Zlatan är simpel. Han har ett kontrakt på ett plus ett år med Manchester United. Vi kommer att användas oss av optionen för ett andra år, säger Mourinho till klubbens officiella hemsida.

– Han trivs bra, är engagerad och älskar sitt liv som spelare för Manchester United. Det här är förmodligen den sista stora utmaningen i hans karriär, så det kommer vara perfekt för honom att stanna här under de kommande 18 månaderna.

Vad som händer med Zlatan efter nästa säsong är osäkert, enligt den portugisiska tränaren.

– När avtalet är slut får Zlatan bestämma vad som händer med sin framtid. Då får han göra vad han vill, säger Mourinho till Uniteds officiella hemsida.

USA?

Tidigare har svensken nämnt att han ”ser sig själv erövra USA.” Kanske kommer han därför att gå till MLS under sommaren 2018, då hans avtal med Manchester United går ut. Det här är oddsen för vilken som blir Zlatans nästa klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply