Zlatan Ibrahimovic om turerna kring Victor Nilsson Lindelöf

Zlatan Ibrahimovic om turerna kring Victor Nilsson Lindelöf

Zlatan förnekar ”snack” om landsmannen

Manchester United eller inte Manchester United. Det har varit följetongen som förföljt den svenske Benfica-backen Victor Nilsson Lindelöf de senaste veckorna. Nu uttalar sig Zlatan Ibrahimovic om ryktena kring mittbacken. 

Så sent som igår tog transfercirkusen kring Victor Nilsson Lindelöf en ny vändning. Efter att engelska BBC under onsdagen avslöjat att Manchester United inte kommer lägga något bud på svensken, kom portugisiska A Bola igår med nya uppgifter där de hävdade att en värvning visst kan bli av. Snurrigt värre alltså för Nilsson Lindelöf som tidigare fått motta stora lovord från United-svensken Zlatan Ibrahimovic.

– Om han (Nilsson Lindelöf) är tillräckligt bra för United? Han är redo för de stora klubbarna där ute. – Jag tycker att Victor gör stora saker, hanspelar bra i Benfica och får mycket ansvar i landslaget nu. Han växer. Men det är upp till honom vad han vill och vilken situation som är bäst för honom. Jag vet att han är het på marknaden, så låt honom göra rätt val, sa Ibrahimovic enligt Manchester Evening News i november.

”Media som blåser upp det här”

När Viasatsport.se frågar vad han vet om affären säger dock 35-åringen att han inte har någon koll. Enligt Zlatan har klubbens ledning inte frågat honom om mittbacken.

– De (klubbledningen, reds.anm) vet vad de gör och vad de vill, så ingen fråga har kommit och det snackas inget om det. Jag tror det är mest media som blåser upp det här, eller att personerna som har hand om allt vill vara viktiga i stället för att vara tysta och göra sitt jobb, säger han.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply