bet365

Zlatan Ibrahimovic: Jag hade skickat båda till sjukhuset

Zlatans kaxiga uttalande: Hade skickat båda boxarna till sjukhuset

Det talas om en superfight mellan de två stjärnboxarna Floyd Mayweather och Connor McGregor. Men det tar tid, och nu har Zlatan Ibrahimovic tröttnat och säger till spansk media att han gärna gått in i ringen för att möta dem.

Den svenske superstjärnan har inte bara en superlön i Manchester United, utan även ett svart bälte i taekwondo. Svensken har en förkärlek till kampsport, men även att göra kaxiga uttalanden, något vi lärt oss med tiden när det gäller Zlatan. Nu har han dock kanske gjort sitt galnaste uttalande.

I en intervju med den spanska tidningen Mundo Deportivo berättar storstjärnan att han tröttat på att höra Floyd Mayweather och Connor McGregor fightas verbalt.

– Vad håller de på med? Boxar eller låt bli, säger Zlatan och berättar att han vill gå in i ringen.

Tänker skicka de till sjukhus

– Jag hade gärna gått in i ringen och mött båda tvåa, men då hade det slutat med att båda får åka till sjukhus, säger svensken.

Zlatan Ibrahimovic var med på planen, och assisterade fram till 2-0-målet, när Manchester United under lördagen besegrade Hull med samma siffror. Zlatan och United har nu inte förlorat en match i den engelska ligan sedan oktober.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply