Zlatan Ibrahimovic hyllar Bastian Schweinsteiger

Svenske stjärnan hyllar profilen

Superstjärnan Zlatan Ibrahimovic fortsätter att göra mål i Manchester United-tröjan. Nu passar han även på att hylla den tyske profilen Bastian Schweinsteiger för hans insatser i kvartsfinalvinsten mot West Ham i Ligacupen. 

Bastian Schweinsteiger har suttit i José Mourinhos frysbox sedan den portugisiske stortränaren anslöt sig till klubben i somras. Den uteblivna speltiden har gjort tysken frustrerad, och nu kan han komma att lämna Premier League-laget då flera klubbar ryktas ha intresse av att signera honom. 

För Zlatan Ibrahimovic del har det gått bättre. Även om han för några omgångar sig befann sig i en tuff måltorka har formen börjat komma tillbaka och målskyttet har lossnat för svensken.

Hyllade lagkamraten i vinsten

Under gårdagen besegrade Manchester United West Ham i Ligacupens kvartsfinal med klara 4-1. Zlatan Ibrahimovic stod för två mål och en assist men det var inte där han ville lägga fokus på efter matchen. Istället passade han på att hylla Bastian Schweinsteiger, som fick sina första tävlingsminuter den här säsongen.

– Jag är glad för honom. Han har inte haft det lätt det senaste, men han har visat tålamod. När man har haft en sån fantastisk karriär som honom är det lätt att vägra sitta på bänken så här, men Bastian är en speciell spelare. Jag har stor respekt för honom, säger Zlatan i en intervju med Sky Sports efter matchen.

Bastian Schweinsteiger blev inbytt i den 86:e minuten och var på planen när den svenske superstjärnan slog in 4-1-målet i den sista spelminuten.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply