Wayne Rooney går till Stoke?

Wayne Rooney går till Stoke?

Klubben sägs förbereda ett bud

Manchester Uniteds ikoniske anfallare Wayne Rooney ryktas komma att lämna klubben till sommaren, med en framtida destination ännu inte klar, och rapporter uppger nu att Premier League-klubben Stoke kan slänga in ett bud på stjärnan, efter att deras sponsor gått med på att betala Rooneys höga lön.

Manchester United-anfallaren Wayne Rooney har länge ryktats komma att lämna klubben, efter att ha blivit given allt mindre och mindre speltid, och den 31-årige anfallaren har haft många erbjudanden från bland annat Kina och hans gamla klubb Everton, men anfallaren har inte kommit fram till ett beslut.

Nu uppges Rooney ha ett annat alternativt framför sig, i form av Stoke, uppger Goal. Den historiska engelska klubben har sagts vara intresserade av att värva in den ikoniske Red Devils-strikern och sägs nu ha kommit med ett chockerande bud på engelsmannen. Stoke, som i årets säsong slutade på plats 13 i Premier League-tabellen har inte särskilt mycket att locka Rooney med i form av internationellt spel, men de uppges kunna betala anfallarens höga lön genom sitt sponsorskap med det stora och populära spelbolaget Bet365.

Med intäkterna från spelbolaget som kan täcka Rooneys lön har tränare Mark Hughes, som är en före detta Manchester United-anfallare, lyckats pussla ihop en lukrativ deal som kan komma att gå igenom. Rooney avböjde en flytt till Kina i vintras, vilket öppnar för att han ser en möjlighet att stanna i Europa, även om det inte blir på Uniteds lönelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply