Van Gaals uttalande öppnar för Zlatan

Zlatan ryktas till United

Manchester United jagar anfallsförstärkning och Louis van Gaal har avslöjat att det finns en Mr.X. Nu kopplas Zlatan Ibrahimovic ihop med storklubben.

Wayne Rooney, Javier Hernandez och James Wilson är de tre anfallare som för närvarande finns i Manchester Uniteds trupp. Dock uppges den engelska storklubben jaga en ny anfallare och sedan tidigare har bland annat Edinson Cavani och Harry Kane ryktats vara aktuella för United. Nu ska tränaren Louis van Gaal också ha hintat om att Manchester United är ute efter en anfallare, men har också sagt att anfallaren som jagas är en spelare som media inte har skrivit om.

Öppnar för Ibrahimovic

101 Great Goals har listat ett antal spelare och menar att de mest logiska alternativen vore antingen Lyon-anfallaren Alexandre Lacazette eller den svenske stjärnan Zlatan Ibrahimovic. Den före detta Manchester United-spelaren Paddy Crerard har dessutom sagt att en anfallsvärvning är på ingång och att fansen kommer få en chock när de ser vem det är.

Det har varit mycket spekulationer runt Zlatan denna sommar där han ryktats till bland annat MilanDet har dessutom sagts flertalet gånger att Supercupfinalen mot Lyon den första augusti kommer att bli 33-åringens sista i PSG-tröjan. Eftersom både Zlatan och Lacazette kommer spela den matchen så vore det inte helt omöjligt att det är någon av dem det handlar om och att Manchester United gör klart med en av dem efteråt. Vad som händer med Ibrahimovic och Uniteds anfallsjakt i sommar återstår dock att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply